Menu

Barcelona schimba antrenorul dupa dezastrul din Liga Campionilor: Vezi cine e favorit sa-i antreneze pe catalani

Barcelona schimba antrenorul dupa dezastrul din Liga Campionilor: Vezi cine e favorit sa-i antreneze pe catalani

Sansele lui Ernesto Valverde de a ramane pe banca tehnica a Barcelonei si in sezonul viitorul sunt minime dupa esecul dureros suferit in returul semifinalei Ligii Campionilor cu Liverpool.

Locul acestuia ar putea fi luat de actualul tehnician al lui Juventus, Massimiliano Allegri, dupa cum anunta cotidianul italian La Stampa.

La randul sau, Allegri are sanse mici de a continua la Juventus ca urmare a eliminarii suferite in sferturi in fata lui Ajax.

Pe langa Barcelona, Allegri este dorit si de PSG, dar nu este exclus ca acesta sa-si ia un an sabatic dupa despartirea de Juventus.

La "Batrana Doamna", locul lui Allegri ar putea fi luat de Antonio Conte, insa in carti mai sunt si Simone Inzaghi si Sinisa Mihajlovic.

Cu Allegri pe banca, Juventus a castigat de cinci ori consecutiv titlul in Italia.


2014 e anul in care Massimiliano Allegri a preluat-o pe Juventus, cu care a ajuns de doua ori in ultimul act al Ligii Campionilor, ambele finale fiind insa pierdute.

I.G.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/stiri-fc-barcelona/barcelona-schimba-antrenorul-dupa-dezastrul-din-liga-campionilor-vezi-cine-e-favorit-sa-i-antreneze-pe-catalani-1560845

Parteneri