Menu

Ce spune antrenorul lui Villareal dupa debutul romanului de 20 de ani la prima echipa

Ce spune antrenorul lui Villareal dupa debutul romanului de 20 de ani la prima echipa

Antrenorul celor de la Villareal, Javi Calleja, are numai cuvinte de lauda pentru pustiul Andrei Ratiu, romanul in varsta de 20 de ani ce a debutat pentru "submarinul galben" in sferturile de finala ale Europa League.

Calleja spune ca romanul nu a gresit la primul gol incasat de Villareal si ca a adus un plus de prospetime echipei.

"Pentru prumul meci al lui Andrei in echipa mare a fost bine si asta este una dintre vestile pozitive dupa partida. Nu ne-am gandit ca a gresit la primul gol. A aratat ca are personalitate pe teren. Este un lucru foarte bun pentru Villareal", a spus antrenorul.

Andrei Ratiu a debutat pentru Villareal la 20 de ani chiar in meciul cu Valencia, din sferturile de finala ale Europa League.

Tanarul fundas dreapta a fost depasit usor la primul gol al "liliecilor", insa evolutia lui a fost una in nota echipei.


Ratiu este un fundas dreapta ce a petrecut ultimii trei ani la echipele de juniori si tineret ale celor de la Villareal, iar in ultima luna a fost promovat in lotul echipei mari.

Presa spaniola a scris ca Real Madrid vrea sa il transfere pe acesta in vara pentru a-l folosi la echipa secunda a clubului.

M.D.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/antrenori/ce-spune-antrenorul-lui-villareal-dupa-debutul-romanului-de-20-de-ani-la-prima-echipa-1558585

Parteneri