Menu

Ajax anunta oficial transferul lui Razvan Marin: Suma platita de gruparea olandeza

Ajax anunta oficial transferul lui Razvan Marin: Suma platita de gruparea olandeza

Ajax Amsterdam a anuntat oficial transferul mijlocasului roman Razvan Marin de la Standard Liege.

Olandezii au dezvaluit, pe site-ul oficial, ca au platit 12.5 milioane de euro dupa transferul internationalului roman.

Razvan Marin a efectuat joi vizita medicala si a semnat un contract valabil pe 5 ani, pana pe 30 iunie 2024. El va avea un salariu de 1 milion de euro pe an.

Fiul lui Petre Marin va ramane pana in vara la Standard Liege, iar apoi va evolua pentru Ajax Amsterdam.

"Nu stiu daca este neaparat o sarbatoare. Eu ma simt fericit, am semnat cu o echipa mare din Europa. E un sentiment care nu poate fi descris in cuvinte, e ceva special. Astazi a fost una dintre cele mai fericite momente din viata mea. Ma vazusem mai demult cu antrenorul, lucrurile erau de vreo luna si ceva incheiate. Eu am mai fost o data la Amsterdam sa vorbesc cu antrenorul.

Va dati seama, mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine si cu echipa. Din ceea ce mi-a spus, mai departe, daca voi munci si voi fi serios, se va baza pe mine", a spus Razvan Marin la Telekom Sport.


Razvan Marin a fost cumparat de Standard Liege in 2017, de la Viitorul Constanta, cu 2.4 milioane de euro. Viitorul va incasa inca 2.5 milioane de euro dupa transferul lui Marin la Ajax intrucat detinea 20% din drepturile federative.

El a avut evolutii foarte bune in campionatul Belgiei, a mai avut oferte de la AS Roma si AS Monaco, iar in cele din urma va juca in Olanda.

C.S.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/razvan-marin/stiri-razvan-marin/ajax-anunta-oficial-transferul-lui-razvan-marin-suma-platita-de-gruparea-olandeza-1556691

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri