Menu

Florin Andone, suspendat trei meciuri pentru comportament violent

​Atacantul Florin Andone a fost suspendat trei meciuri, după ce a lovit un adversar cu cotul în faţă, la meciul dintre West Bromwich Albion şi Brighton, informează BBC, potrivit News.ro.

Florin Andone va lipsi la partidele din campionat cu Burnley şi Leicester şi la întâlnirea cu Derby County din Cupa Angliei.

Andone a pledat nevinovat în faţa comisiei de disciplină.

Atacantul echipei Brighton l-a lovit pe Sam Field, în minutul 30 al partidei de la West Bromwich, dar incidentul nu a fost văzut de centralul Paul Tierney, nici de ceilalţi oficiali care au condus meciul. Specialiştii au ajuns la concluzia că Andone merita cartonaşul roşu, astfel că federaţia engleză s-a autosesizat în acest caz şi l-a sancţionat pe internaţionalul român, pe baza înregistrării video.

Florin Andone a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei West Bromwich, în meci rejucat din turul patru al Cupei Angliei.

Andone, care a fost integralist, a marcat în minutul 82, celelalte goluri fiind reuşite de Murray (104 şi 117). Pentru West Bromwich a înscris Bartley (77).

Citeste mai mult https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-22962973-florin-andone-suspendat-trei-meciuri-pentru-comportament-violent.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri