Menu

Dubla lovitura pentru Mourinho: A incasat o avere si poate semna cu Real Madrid

Dubla lovitura pentru Mourinho: A incasat o avere si poate semna cu Real Madrid

Dat afara de la Manchester United, Jose Mourinho are sanse mari sa dea o dubla lovitura.

Potrivit presei britanice, tehnicianul portughez si-a primit deja toti banii din clauza de reziliere a contractului cu United.

Practic, dupa ce l-au dat afara, englezii i-au virat in cont cele 18 milioane de euro, astfel ca cele doua parti si-au incheiat definitiv colaborarea, scrie Daily Mail.

Faptul ca a primit toti banii din clauza inseamna ca Mourinho este un antrenor liber de contract si poate semnat cu orice club isi doreste.

Daca United opta pentru o esalonare a clauzei, antrenorul nu putea semna cu o alta echipa decat daca primea acordul britanicilor, insa acum nu mai este nevoie de acest lucru.

Cu 18 milioane de euro in buzunar, "The Special One" negociaza preluarea lui Real Madrid, acolo unde este dorit de presedintele Florentino Perez, cel care il vede drept unicul tehnician ce poate repune echipa pe linia de plutire.


Daca va semna in viitorul apropiat cu Realul, antrenorul portughez va reveni in fotbal la cel mai inalt nivel mult mai repede decat se astepta oricine.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/real-madrid/jose-mourinho/dubla-lovitura-pentru-mourinho-a-incasat-o-avere-si-poate-semna-cu-real-madrid-1545272

Parteneri