Menu

Probleme pentru Costel Pantilimon in Anglia? Clubul sau Nottingham deja i-a gasit un inlocuitor

Portarul roman Costel Pantilimon are mari probleme de adaptare la Nottingham Forest, echipa din liga secunda engleza, unde a evoluat totusi meci de meci in ultima perioada, dar a fost aspru criticat, in special de fani.

Astfel, fostul portar de la Poli Timisoara sau Manchester City s-ar putea desparti mai repede decat se credea de clubul englez, avand in vedere ca a semnat un contract pana in 2021 cu fosta campioana a Europei.

Nottingham Forest deja i-ar fi gasit un inlocuitor lui "Panti", dupa cum scrie nottinghampost.com, e vorba de Karl Darlow, portar la Newcastle United.

Darlow s-ar intoarce NF United, dupa ce a aparat poarta "padurarilor" pana in 2014, cand a fost cumparat de NUFC, unde a prins poarta in 58 de partide, o singura data insa doar in acest sezon, chiar in meciul cu Nottingham, din Cupa Ligii, scor 1-3.

O oferta pentru Darlow a facut insa si lidera din Championship, Leeds United.

Costel Pantilimon a avut destule meciuri in care a produs gafe mari in poarta lui Nottingham in acest sezon, poarta in care a aparat in toate cele 23 de meciuri din turul acestui sezon.


Forest a incheiat anul pe locul 7, la putine puncte distanta de locurile care duc in turneul de baraj pentru promovarea in Premier League.

D.A.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-pantilimon/stiri-costel-pantilimon/probleme-pentru-costel-pantilimon-in-anglia-clubul-sau-nottingham-deja-i-a-gasit-un-inlocuitor-1543493

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri