Menu

Pantilimon, ridicat in slavi in Anglia: Ne-a salvat de multe ori

Pantilimon, ridicat in slavi in Anglia: Ne-a salvat de multe ori

Costel Pantilimon este ridicat in slavi in Anglia, evolutiile din acest sezon reusind sa il impresioneze si pe antrenorul sau de la Nottingham Forest, celebrul Aitor Karanka.

Fostul fotbalist al lui Real Madrid spune ca uriasul portar roman si-a salvat echipa in multe ocazii si i-a atacat pe suporterii care l-au criticat in ultima vreme.

"Pantilimon s-a descurcat bine si nu e o surpriza pentru mine. Ne-a salvat de multe ori in acest sezon. Uneori pot sa inteleg criticile la adresa jucatorilor. Dar Costel ne-a ajutat mult de cand a ajuns aici, in urma cu un an.

Stii ca atunci cand esti aparator, atacant sau un jucator cheie ca esti o tinta. Un atacant poate rata de trei ori intr-un meci si, daca pierzi cu 1-0, oamenii isi vor aduce aminte numai de cel care a gresit la gol. Important este faptul ca Pantilimon stie ca am incredere in el si ca echipa are incredere in el. Este un portar foarte bun", a spus Karanka, potrivit Nottingham Post.

Laudele lui Karanka vin dupa ce Pantilimon a impresionat in derbiul cu Derby County, reusind sa "inchida" poarta.

De altfel, in acest sezon internationalul roman a reusit sa nu primeasca gol in 10 partide, avand o contributie insemnata la parcursul bun al fostei campioane a Europei, care se lupta pentru promovarea in Premier League.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/costel-pantilimon/stiri-costel-pantilimon/pantilimon-ridicat-in-slavi-in-anglia-ne-a-salvat-de-multe-ori-1542765

Parteneri