Menu

Cum pierde Real Madrid dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo

Plecarea starului portughez Cristiano Ronaldo se resimte din plin la echipa de fotbal Real Madrid, campioana en titre a Europei, al carei joc sufera de la inceputul acestui sezon, in timp ce tribunele stadionului Santiago Bernabeu sunt din ce in ce mai goale.


Astfel, conform presei spaniole, sambata, la derby-ul madrilen cu Rayo Vallecano, au fost prezenti in tribune 55.229 de spectatori, respectiv 68% din capacitatea stadionului lui Real.

Iar scaderea afluentei este si mai dramatica in Liga Campionilor, competitie pe care madrilenii au castigat-o in ultimii trei ani. La meciul de miercuri, pierdut fara drept de apel in fata rusilor de la TSKA Moscova, doar 51.636 de fani au asistat la esecul echipei lui Santiago Solari.

Dupa anuntul vanzarii lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, in schimbul sumei de 100 milioane euro, doar 48.446 de suporteri au fost prezenti la partida de deschidere a sezonului, impotriva formatiei Getafe, acesta fiind cea mai slaba afluenta inregistrata de Real Madrid din mai 2009, anul sosirii atacantului portughez pe Santiago Bernabeu.

Potrivit cotidianului sportiv AS, stadionul madrilen a inregistrat o scadere medie de 5.000 de spectatori in campionat si de 11.000 fani in Liga Campionilor.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/cristiano-ronaldo/stiri-cristiano-ronaldo/cum-pierde-real-madrid-dupa-plecarea-lui-cristiano-ronaldo-1542442

Parteneri