Menu

FIFA schimba regulile: Probleme uriase pentru granzii din Premier League

FIFA schimba regulile: Probleme uriase pentru granzii din Premier League

Cluburile mari din Premier League s-ar putea confrunta cu probleme uriase daca FIFA isi va duce la capat planul de a schimba regulile privind imprumuturile de jucatori.

Potrivit celor de la Daily Mail, forul mondial intentioneaza sa limiteze drastic numarul fotbalistilor ce pot fi trimisi de o echipa sub forma de imprumut la alte formatii.

Daca in prezent nu exista limite, sursa citata scrie ca, din sezonul 2020/2021, am putea avea un numar maxim de sase sau opt jucatori ce pot fi imprumutati.

De asemenea, imprumuturile intre doua cluburi vor fi si ele limitate la numai doua pe sezon.

Formatiile mari din Premier League au dezvoltat o adevarata traditie din imprumutul jucatorilor, tinerii de perspectiva ce nu au loc in loturile puternice sunt imprumutati la formatii mai slab cotate unde au sansa de a evolua la seniori.

Chelsea este campioana imprumuturilor, in prezent avand nu mai putin de 39 de fotbalisti cedati in aceasta forma catre alte cluburi.


Daca regula se va implementa, londonezii vor avea numai un an si jumatate la dispozitie pentru a scapa de peste 30 de jucatori, care vor trebui vanduti sau lasati sa evolueze pentru echipa secunda.

M.D.

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fifa/stiri-fifa/fifa-schimba-regulile-probleme-uriase-pentru-granzii-din-premier-league-1540280

Parteneri