Menu

Bobby Moore, votat cea mai mare personalitate sportivă britanică din toate timpurile

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Bobby Moore, căpitanul selecţionatei de fotbal a Angliei care a cucerit Cupa Mondială în 1966, a fost votat cea mai mare personalitate sportivă britanică a din toate timpurile, în cadrul unei anchete realizate de Radio Times.

Bobby Moore i-a devansat pe tenismanul scoţian Andy Murray, fostul număr unu mondial, şi pe pilotul englez Lewis Hamilon, cvintuplu campion mondial de Formula 1, în cadrul acestui sondaj, care a dorit să marcheze 65 de ani existenţă a anchetei Personalitatea sportivă a anului, organizată de BBC.

Aproximativ 11.000 de voturi au fost exprimate în cadrul acestei anchete, în care Radio Times le-a cerut participanţilor să-şi aleagă personalitatea sportivă favorită dintre câştigătorii celor 65 de ediţii ale anchetei BBC.

De menţionat că Andy Murray este singurul sportiv care a reuşit să câştige în trei rânduri trofeul rezervat Personalităţii anului în sportul britanic.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/67267/bobby-moore-votat-cea-mai-mare-personalitate-sportiva-britanica-din-toate-timpurile.htm

Parteneri