Menu

Salarii uriase la Barcelona si Real Madrid: Iata care este venitul mediu

Salarii uriase la Barcelona si Real Madrid: Iata care este venitul mediu

FC Barcelona este clubul sportiv cu cel mai mare salariu mediu din lume in 2018, venitul anual al jucatorilor sai depasind 11,8 milioane euro, potrivit unui studiu al cabinetului britanic Sporting Intelligence, dat publicitatii luni, informeaza AFP.

Gruparea spaniola o devanseaza astfel pe marea sa rivala Real Madrid, care plateste un salariu mediu anual de 9,14 milioane euro.

Cele doua sunt urmate de echipele americane de baschet Oklahoma City Thunder (8,87 milioane euro) si Golden State Warriors (8,84 milioane euro).

Juventus Torino si Manchester United se afla pe locurile 9, respectiv 10 in aceasta ierarhie, dupa alte francize din NBA.

Conform Sporting Intelligence, care ia in calcul doar salariile varsate jucatorilor si nu alte venituri legate de activitati comerciale, Premier League este campionatul care plateste cele mai mari salarii din lumea fotbalului, cu 3,39 milioane euro anual in medie.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/real-madrid/salarii-uriase-la-barcelona-si-real-madrid-iata-care-este-venitul-mediu-1539833

Parteneri