Menu

Dan Petrescu, onorat de Chelsea Londra cu un material despre cei mai buni stranieri din istoria echipei

Dan Petrescu, onorat de Chelsea Londra cu un material despre cei mai buni stranieri din istoria echipei

Dan Petrescu a fost amintit de celebra grupare Chelsea Londra, acolo unde a facut istorie, grupare alb-albastra care si-a celebrat jucatorii non-englezi cu cele mai multe prezente in tricoul "Blues".

Cei de la Chelsea Londra au realizat un material special pe site-ul oficial inainte de partida de duminica dintre londonezi si Crystal Palace, de la ora 18, meci in care belgianul Eden Hazard va bifa meciul cu numarul 312 pentru Chelsea.

Doar alti 5 jucatori care nu sunt din Anglia se pot lauda cu acelasi sau cu un numar mai mare de meciuri pentru Chelsea, iar in aceasta analiza, clubul englez l-a amintit si pe Dan Petrescu, primul jucator strain din istoria lui Chelsea care a strans peste 100 de prezente, dupa transferul de la Sheffield Wednesday in 1995.

Fostul stelist are 152 de meciuri pentru Chelsea, intre 1995-2000, cu 17 goluri marcate.

Eden Hazard si Gianfranco Zola au amandoi 312 meciuri la Chelsea, primul daca numaram si partida de duminica, iar al doilea este italianul care actualmente este asistent manager al lui Sarri.

In acest clasament urmeaza John Obi Mikel cu 372 de meciuri, Branislav Ivanovici cu 377 de prezente, pe locul 2 este clasat Dider Drogba iar stranierul cu cele mai multe prezente la Chelsea este de departe portarul ceh Petr Cech, cu 494 de partide, dintre care 228 terminate fara gol primit.

D.A.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/dan-petrescu-onorat-de-chelsea-londra-cu-un-material-despre-cei-mai-buni-stranieri-din-istoria-echipei-1536863

Parteneri