Menu

Joachim Löw, îl contrazice pe Juergen Klopp în privinţa importanţei Ligii Naţiunilor

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Selecţionerul Germaniei, Joachim Löw îl contrazice pe antrenorul echipei engleze Liverpool, conaţionalul său Jürgen Klopp, care a criticat înfiinţarea competiţiei Liga Naţiunilor, Löw susţinând că ideea acestui turneu este una bună.

"Pentru mine, ca tehnician al naţionalei Germaniei, Liga Naţiunilor este o invenţie bună pentru că ne dă posibilitatea să jucăm împotriva unor naţiuni de top. Este o competiţie. Acest lucru este preferabil pentru mine decât să joc împotriva unor naţionale mai mici", a afirmat Löw.

Liga Naţiunilor este "competiţia cea mai lipsită de sens din lumea fotbalului", a declarat antrenorul lui Liverpool, Jürgen Klopp, furios din cauza înlănţuirii infernale a meciurilor şi a lipsei unei pauze de vară pentru jucătorii care au evoluat la Cupa Mondială.

"Din păcate, băieţii pleacă din nou şi trebuie să joace meciuri din Liga Naţiunilor, competiţia cea mai lipsită de sens din lumea fotbalului. Sperăm că se vor întoarce sănătoşi şi vor juca în competiţiile lejere care sunt Premier League, Liga Campionilor şi aşa mai departe", a spus Klopp, a cărui echipă, ce a remizat duminică în derby-ul cu Manchester City (0-0), a disputat şapte meciuri în 23 de zile.

Germania va juca în Liga Naţiunilor cu Olanda şi Franţa, pe 13, respectiv 16 octombrie 2018.

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/67032/joachim-loew-il-contrazice-pe-juergen-klopp-in-privinta-importantei-ligii-natiunilor.htm

Parteneri