Menu

La aproape 38 de ani un fotbalist legendar refuza sa se retraga din activitate

La aproape 38 de ani un fotbalist legendar refuza sa se retraga din activitate

Ajuns la aproape 38 de ani si liber de cotract de cateva saptamani bune, un fotbalist legendar englez refuza sa se retraga din activitate.

John Terry, fostul capitan al Angliei si al lui Chelsea, marturiseste ca isi doreste in continuare sa joace fotbal, urmand ca apoi sa devina antrenor.

"Nu ma intelegeti gresit, daca nu voi mai juca fotbal sunt multumit cu ce am realizat in cariera mea, insa am foame de fotbal si vreau sa evoluez in continuare daca totul va fi asa cum trebuie. Daca va fi bine pentru mine si pentru familia mea. Sunt in cea mai buna forma din ultimii opt-zece ani din cariera.

Ma voi decide in cateva saptamani. Am trei sau patru oferte pe masa pentru a continua sa joc, in tara si in strainatate, am sansa de a lucra in televiziune sau poate ca voi merge pe cariera antrenoratului. Este adevarat, imi doresc sa pregatesc Chelsea la un moment dat, dar este un plan pe cinci-opt ani", a spus Terry pentru Daily Mail.

John Terry a evoluat in ultimul sezon in liga a doua engleza, pentru Aston Villa, insa a plecat de la echipa in vara, dupa ratarea promovarii.

19 ani a evoluat Terry pentru Chelsea, in perioada 1998 - 2017.

M.D.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/la-aproape-38-de-ani-un-fotbalist-legendar-refuza-sa-se-retraga-din-activitate-1528848

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri