Menu

Portarul Laurenţiu Brănescu, împrumutat de Juventus Torino la HNK Gorica

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Portarul român al clubului de fotbal Juventus Torino, Laurenţiu Brănescu, a fost împrumutat pentru un sezon la HNK Gorica, anunţă, marţi, gruparea croată pe site-ul său oficial.

După două sezoane în care a evoluat tot sub formă de împrumut la Dinamo Bucureşti, Brănescu a revenit la Torino în această vară, iar clubul italian a decis să îl împrumute din nou.

"Portarul echipei Juventus, românul în vârstă de 24 de ani Laurenţiu Brănescu, este începând de azi jucătorul clubului nostru. Născut la Râmnicu Vâlcea, Brănescu a fost transferat de Juventus Torino la vârsta de doar 16 ani. El nu a apucat însă să debuteze la prima echipă a clubului torinez, bifând doar şase prezenţe pe banca de rezerve în Serie A. În schimb, portarul român a fost împrumutat de Juventus la diverse echipe", se arată pe site-ul clubului croat.

Laurenţiu Brănescu a evoluat în cariera sa de până acum la cluburile CSM Râmnicu Vâlcea, Juventus Torino U19, Juve Stabia, SS Virtus Lanciano, Szombathelyi Haladas, Omonia Nicosia şi Dinamo Bucureşti.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/66801/portarul-laurentiu-branescu-imprumutat-de-juventus-torino-la-hnk-gorica.htm

Parteneri