Menu

Costel Pantilimon a semnat un contract pe trei ani cu Nottingham Forest

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Portarul Costel Pantilimon a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din liga a doua engeză Nottingham Forest, la care a fost împrumutat sezonul trecut, de la Watford. Transferul definitiv la Nottingham s-a făcut la dorinţa expresă a antrenorului Aitor Karanka. 

"L-am dorit să revină deoarece el a fost important pentru noi şi pentru că noi am fost importanţi pentru el. Uneori oamenii uită că el nu a jucat foarte mult în ultimii ani. În acelaşi timp, el a fost bun pentru noi, iar clubul, staful şi toţi ceilalţi au fost buni cu el. Cred că este relaţia pe care trebuie să o creăm cu fiecare jucător", a declarat Karanka.

"Mi-am dorit cu adevărat să mă întorc la Nottingham Forest. Din prima zi, am spus că este o onoare să lucrez cu antrenorul Aitor Karanka. Chiar îmi doresc să lucrez cu el o perioadă cât mai lungă. La fel şi despre club, am spus din prima zi că fanii şi toţi cei din cadrul clubului mă apreciază cu adevărat şi-mi apreciază munca şi mi-au arătat o dragoste adevărată. După părerea mea, aceste e lucrul cel mai important pentru un jucător", a declarat pentru site-ul clubului portarul român Costel Pantilimon, marţi, în ziua în care a semnat un contract pe trei ani cu echipa din Championship, divizia a doua a campionatului de fotbal al Angliei. "Sunt foarte fericit. Mi-am dorit cu adevărat să mă întorc. Apreciez clubul şi apreciez oamenii care au făcut ca acest lucru să fie posibil. Vreau să mă bucur de moment şi să obţinem ceea ce ne dorim, promovarea", a declarat Pantilimon, ce a evoluat la "pădurari" în a doua jumătate a sezonului trecut sub formă de împrumut de la Watford, iar acum a fost transferat definitiv, pentru o sumă nedezvăluită.

Internaţionalul român este nerăbdător să revină la antrenamente pentru pregătirea noului sezon. "Nu pot aştepta. Sunt atât de încântat să încep din nou şi sunt bucuros să fac parte din nou din acest proiect, aşa că sunt cu adevărat încântat să mă aflu pe terenul de antrenament", a spus Pantilimon. "Toată lumea vorbeşte de promovare, dar în acelaşi timp eu sunt realist. Nu va fi uşor, e o competiţie dură şi toată lumea ştie că nu ai meciuri uşoare împotriva niciunui adversar, nici în deplasare, nici acasă. Toţi muncim însă din greu. Încercăm să dăm totul în presezon, ca să începem bine şi să avem rezultate bune", a adăugat el.

Pantilimon s-a afirmat la FC Timişoara, în 2012 s-a transferat la Manchester City, cu care are în palmares titlul în Premier League şi Cupa Ligii engleze în ediţia 2013-2014, după care a plecat la Sunderland, unde a petrecut doi ani. În 2015 a semnat pentru Watford, iar în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut la Deportivo La Coruna, înainte de a ajunge la Nottingham Forest.

Nottingham s-a clasat în sezonul trecut pe locul 17 în Championship din 24 de echipe.

În prima etapă din Championship, Nottingham va juca pe terenul lui Bristol City pe 4 august.

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/66628/costel-pantilimon-a-semnat-un-contract-pe-trei-ani-cu-nottingham-forest.htm

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri