Menu

Jose Mourinho si-a recunoscut fapta si scapa de inchisoare: Va plati o amenda uriasa

Jose Mourinho si-a recunoscut fapta si scapa de inchisoare: Va plati o amenda uriasa

Portughezul Jose Mourinho, fostul antrenor al echipei de fotbal Real Madrid, a ajuns la un acord cu Procuratura spaniola, pentru a pune capat procedurii judiciare deschise impotriva sa si a evita o pedeapsa cu inchisoarea.

Publicatia iberica El Mundo precizeaza ca actualul manager al lui Manchester United a recunoscut ca a comis delicte impotriva Trezoreriei publice, in cursul etapei sale de la Real Madrid, legate de impozitarea drepturilor sale de imagine, urmand sa achite o amenda de 800.000 de euro. In acest fel, se va comuta o pedeapsa cu inchisoarea, care a fost stabilita la 12 luni.

Conform unor surse apropiate de fiscul spaniol si citate de El Mundo, acordul a fost incheiat si urmeaza doar sa fie oficializat in cursul urmatoarelor saptamani.

Antrenorul portughez a mai avut probleme si in trecut cu fiscul spaniol, caruia i-a achitat 4,4 milioane de euro in iulie 2015, pentru delicte comise in exercitiile fiscale 2011 si 2012.

Cazul sau a fost redeschis in urma anchetei Football Leaks, care a dezvaluit ca Mourinho a cedat drepturile sale de imagine unei societatii cu sediul in Insulele Virgine Britanice, pentru a evita plata impozitelor.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/jose-mourinho/stiri-jose-mourinho/jose-mourinho-si-a-recunoscut-fapta-si-scapa-de-inchisoare-va-plati-o-amenda-uriasa-1512812

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri