Menu

Fernando Torres îşi anunţă plecarea de la Atletico Madrid în vară

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Atacantul internaţional spaniol Fernando Torres, idolul suporterilor clubului Atletico Madrid, a anunţat, luni, că va părăsi clubul "colchonero" în această vară, la vârsta de 34 de ani, din cauza timpului de joc pe care îl consideră insuficient.

"Acesta este ultimul meu sezon la club. Nu a fost o decizie simplă, dar simţeam că am obligaţia de a-i anunţa pe suporteri", a prezizat Torres cu ocazia unui eveniment promoţional la Madrid.

Supranumit "El Nino", jucătorul format la Atletico a debutat sub culorile clubului la 17 ani, în 2001, devenind apoi căpitanul echipei. El a fost transferat ulterior la Liverpool (2007-2011) şi apoi la Chelsea (2011-2014) şi AC Milan (2014), înainte de a reveni la Atletico în ianuarie 2015.

Revenirea sa, cu mare fast, a atras 40.000 de persoane cu ocazia prezentării publicului pe arena Vicente-Calderon, în ianuarier 2015, simbolul afecţiunii "Colchoneros" pentru campionul mondial din 2010 şi dublul campion european (2008, 2012) cu echipa Spaniei.

"Pentru mine, este foarte dificil să spun la revedere a doua oară, pentru că aveam în plan să mă retrag de aici. Dar mă simt în formă şi vreau să continui să mai joc câţiva ani, doi, trei, cinci, nu ştiu...Şi voi căuta asta în altă parte", a spus atacantul, al cărui contract se încheie în luna iunie.

Torres a fost prea puţin utilizat în acest sezon de antrenorul Diego Simeone şi nu a fost titular decât de cinci ori anul acesta, după ce hispano-brazilianul Diego Costa a revenit la club.

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/66223/fernando-torres-isi-anunta-plecarea-de-la-atletico-madrid-in-vara.htm

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri