Menu

A fost aleasa echipa starurilor in ascensiune in Liga Campionilor de catre UEFA

A fost aleasa echipa starurilor in ascensiune in Liga Campionilor de catre UEFA

Forul european al fotbalului, UEFA, a facut o alegere in privinta celor mai importanti 11 tineri fotbalisti care au participat in acest an in Liga Campionilor.

UEFA a luat in considerare doar jucatorii pana in 24 de ani, jucatori care au lasat o impresie extraordinara in cea mai importanta competitie fotbalistica din lume, in anul calendaristic 2017:

Ederson (Man.City) - Semedo (Barcelona), Sanchez (Tottenham), Sule (Bayern), Tierney (Celtic) - Winks (Tottenham), Talisca (Besiktas), Asensio (Real Madrid) - Mbappe (PSG), Werner (Leipzig), Oberlin (FC Basel).

Observam ca singura echipa care are doi jucatori in aceasta echipa tip este Tottenham din Premier League.

Mbappe a facut senzatie la PSG dupa transferul sau de 180 de milioane de euro de la AS Monaco, in timp ce Asensio a devenit usor-usor in mandatul lui Zidane o piesa de baza.

Surprinde poate alegerea lui Oberlin in primul 11, un atacant elvetian de origine cameruneza de la Basel.

Acum un an, UEFA alegea urmatoarea formula: Areola (PSG) - Sergi Roberto (Barcelona), Umtiti (Barcelona), Lindelof (Benfica) - Guerreiro (Borussia), Sanches (Bayern), Kimmich (Bayern), Lemar (Monaco) - Dembele (Borussia), Silva (Porto), Pulisici (Borussia).

 

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/a-fost-aleasa-echipa-starurilor-in-ascensiune-in-liga-campionilor-de-catre-uefa-1494563

Parteneri