Menu

Steaua Bucuresti - FC Lugano 1 - 2

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile competiţiei.

Pe Arena Naţională, au marcat Gnohere '60 pentru FCSB, Daprela '4 şi Vecsei '32 pentru Lugano.

0-1: Bottani centrează de pe partea dreapta până în careu, un jucător al FCSB respinge până la Daprela, care înscrie cu un şut din vole la colţul lung de la aproximativ 20 de metri;

0-2: Vecsei primeşte o minge în centrul careului, scapă uşor de Larie şi înscrie din întoarcere;

Steaua Bucuresti - FC Lugano 1 - 2 (0-2)
Au marcat:
 0-1 Daprela (3), 0-2 Vecsei (32), 1-2 Gnohere (60)

1-2: Gnohere primeşte o minge pe partea dreaptă, avansează spre centru, de unde înscrie de la aproximativ 20 de metri, mingea fiind deviată de Golemici.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca (Man '46), F. Tănase (Momcilovici '61), De Amorim (Gnohere '40) – F. Coman. Antrenor: Nicolae Dică.

 

Lugano: Da Costa - Yao (Bnou-Marzouk '87), Kovacic, Golemic, Daprelà - Milosavljevic, Piccinocchi (Sabbatini '41), Vecsei - Culina (Mihajlovic '74), Bottani, Mariani. Antrenor: Pierluigi Tami.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '72, Nedelcu '72 / Kovacic '35, Da Costa '89

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Muntenegru, formată din Nikola Dabanovic (central), Milutin Djukic, Jovica Tatar (asistenţi), Milos Boskovic, Milos Savovic (adiţionali) şi Vladan Todorovic (rezervă).

Înainte de startul jocului s-a ţinut un minut de reculegere în memoria Regelui Mihai.

În cealaltă partidă din grupa G, Viktoria Plzen s-a impus cu scorul de 2-0. în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva. Au marcat Hejda '29 şi Horava '83.

Viktoria Plzen a încheiat grupa pe primul loc, cu 12 puncte. FCSB a terminat pe poziţia a doua, cu 10 puncte, Lugano pe locul trei, cu 9 puncte, şi Hapoel Beer Sheva pe 4, cu 4  puncte.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/65795/steaua-bucuresti--fc-lugano-1--2.htm

Parteneri