Menu

Napoli ia o decizie neasteptata in privinta lui Chiriches: Oferta de zile mari pentru capitanul Romaniei

Napoli ia o decizie neasteptata in privinta lui Chiriches: Oferta de zile mari pentru capitanul Romaniei

Napoli a luat o decizie surprinzatoare in privinta lui Vlad Chiriches, capitanul nationalei Romaniei primind o oferta de zile mari.

Potrivit celor de la tuttomercatoweb.com, care il citeaza pe jurnalistului italian Ciro Venerato, oficialii liderului din Serie A ii vor propune lui Chiriches prelungirea contractului.

Tehnicianul Maurizio Sarri este foarte multumit de prestatiile romanului si pare ca i-a convins pe sefii echipei sa ii prelungeasca intelegerea.

Vlad ar urma sa semneze un contract pe cinci sezoane cu napoletanii si este de asteptat sa isi pastreze salariul de 1,7 milioane de euro pe an.

Conducerea lui Napoli vrea ca internationalul "tricolor" sa semneze noul contract cat mai repede, mai ales ca acesta are oferte de la cluburi din Franta.

Vlad Chiriches a fost cumparat de Napoli in vara anului 2015, italienii platind 5 milioane de euro pentru a-l lua de la Tottenham.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/napoli/stiri-napoli/napoli-ia-o-decizie-neasteptata-in-privinta-lui-chiriches-oferta-de-zile-mari-pentru-capitanul-romaniei-1487406

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri