Menu

LIGA CAMPIONILOR. Viitorul Constanţa şi FCSB şi-au aflat adversarele din turul III preliminar

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=opzioni-binarie-1-euro-60-secondi&831=8b opzioni binarie 1 euro 60 secondi LIGA CAMPIONILOR. Viitorul Constanţa şi FCSB şi-au aflat adversarele din turul III preliminar

Tragerea la sorţi a meciurilior din turul trei preliminar al Ligii Campionilor a avut loc vineri, la ora 13.00, la sediul UEFA de la Nyon. Viitorul Constanţa va juca împotriva învingătoarei dintre APOEL Nicosia şi F91 Dudelange, din Luxemburg. 
 
FCSB a avut norc la tragerea la sorţi şi va întâlni cea mai accesibilă din cele cinci potenţiale adversare din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Este vorba de gruparea cehă Viktoria Plzen. Anul trecut, cehii au trecut de turul III preliminar al Champions League de azerii de la Qarabag, dar au fost eliminaţi în play-off de Ludogoreţ Razgrad. În grupele Ligii Europa au întâlnit în dublă manşă pe Astra Giurgiu, 1-2 la Plzen şi 1-1 la Giurgiu.
 
Viitorul va juca împotriva învingătoarei dintre APOEL Nicosia şi F91 Dudelange, din Luxemburg. În prima manşă, jucată în Luxemburg, ciprioţii au câştigat cu 1-0. Returul va avea loc săptămâna viitoare, la Nicosia. APOEL a ajuns anul trecut până înm play-off-ul Ligii Campionilor, după ce le-a eliminat pe The New Saints, din Ţara Galilor, şi Rosenborg Trondheim. În play-off ciprioţii au fost însă eliminaţi de FC Copenhaga. APOEL a încheiat pe primul loc grupa de Liga Europa în care a fost repartizată. În 16-imi a produs surpriza, eliminând pe Athletic Bilbao, însă a pierdut în optimi, în faţa lui Anderlecht.
 

binaire opties in het weekend binäre optionen n24 Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/liga-campionilor-tragere-la-sorti-live-video-viitorul-constanta-si-fcsb-turul-iii-preliminar_366440.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

tastylia review 0 4c52d0041c27cb8c4978a8a06e930322 binary options auto trader free restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri