Menu

ASTRA - ZIRA 3-1 în prima mannşă din turul II preliminar al UEFA Europa League VIDEO

ASTRA - ZIRA 3-1 în prima mannşă din turul II preliminar al UEFA Europa League VIDEO

Astra s-a impus, joi, în meciul cu Zira, scor 3-1 în prima manşă din turul II preliminar al UEFA Europa League. Astra pornește acest sezon cu un lot complet schimbat și cu un antrenor nou, Edward Iordănescu. 
 
Astra a dominat meciul şi a ratat mai multe ocazii, mai ales prin Chipirliu, până la deschiderea scorului. Ioniţă a marcat în minutul 32, care a profitat de o ieșire hazardată a portarului advers. Azerii au egalat la primul şut pe poartă, prin Sadigov, în minutul 34. Până la pauză, tot Chipirliu a ratat o altă ocazie imensă.
 
În partea a doua, Astra a marcat de două ori, prin Dandea, în minutul 55, reluare cu capul din interiorul careului, şi prin Le Tallec, în minutul 74, din apropierea porții după o deviere cu capul a lui Erico. Le Tallec (32 de ani), fost la Liverpool, St. Etienne, Sochaux, Auxerre şi Sunderlend, a debutat pentru Astra.
 
ASTRA - ZIRA 3-1 (1-1)
Au marcat: IONIŢĂ 32, DANDEA 55, LE TALLEC 74 / SADIGOV 34
 
Astra: Iliev - Belu, Fl. Bejan, Erico, Al. Stan - Mrzlijak, Dandea (63 Vâlceanu) - Nicoară (78 Balaure), Marquinhos, Ioniță II - Chipirliu (46 Le Tallec).
 
Zira: Nazirov - Matei, Boum, Krneta, Shemonayev (56 Khalilzade), Alyev (65 Gadze) - Manga, Mustafayev, Djurici, Sadygov (77 Igbekoi) - Belfort.
 
Meciul retur se joacă, joi, 20 iulie, de la ora 20:00, la Baku.

 

 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/astra-zira-in-prima-mannsa-din-turul-ii-preliminar-al-uefa-europa-league_366411.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri