Menu

Ianis Hagi, anunţat TITULAR în noul sezon la Fiorentina. Poate dărui cruzime şi spectacol!

Ianis Hagi, anunţat TITULAR în noul sezon la Fiorentina. Poate dărui cruzime şi spectacol!

Ianis Hagi ar putea fi promovat între titularii Fiorentinei în sezonul viitor, scrie Corriere dello Sport. "L-a convins pe Paulo Sousa de calitățile sale, nu-i va fi deloc greu nici cu noul antrenor, Pioli", anunţă cotidianul italian.

Ianis Hagi are şanse mari să prindă un loc în prima echipă în condițiile în care Borja Valero e aproape transferat la Inter. "Clubul viola se gândește să-și lanseze bijuteria care a debutat deja în Serie A, în deplasarea de la Cagliari, și Ianis l-ar putea face uitat pe spaniol", scrie Corriere dello Sport.
 
Fiorentina vrea să-i ofere lui Ianis Hagi șansa unui salt calitativ: "Va urca mult în ierarhie și nu va mai fi uitat pe banca de rezerve. Ianis Hagi poate dărui cruzime și spectacol noii formații a lui Pioli, alături de alți urmași ai unor mari vedete, precum Chiesa și, poate, Simeone. Românul l-a convins pe Paulo Sousa de calitățile sale și nu-i va fi deloc greu nici cu noul tehnician".
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/ianis-hagi-anuntat-titular-in-noul-sezon-la-fiorentina-poate-darui-cruzime-si-spectacol_364488.html

  • Nici un comentariu

Adauga comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 5 caractere

Parteneri