Menu

Jose Mourinho, acuzat de fraudă fiscală în Spania. Portughezul a păcălit statul cu 3,3 milioane euro

Jose Mourinho, acuzat de fraudă fiscală în Spania. Portughezul a păcălit statul cu 3,3 milioane euro

Jose Mourinho, unul dintre cei mai de succes antrenori de fotbal din ultimii 20 de ani, este acuzat de autorităţile spaniole că s-a sustras de la plata a 3,3 milioane euro pe când a activat ca antrenor la Real Madrid. 
 
Jose Mourinho ar fi fraudat statul spaniol cu 3,3 milioane de euro, între 2011 şi 2012, în urma unor taxe neplătite, susţin procurorii. Jose Mourinho nu a oferit încă un răspuns la aceste acuzaţii.
 
În vârstă de 54 de ani, Mourinho a antrenat Real Madrid în perioada 2010-2013. Mourinho şi-a început cariera de antrenor principal la Benfica şi le-a mai pregătit pe Uniao de Leiria, FC Porto, Chelsea Londra şi Internazionale Milano. Se află la Manchester United din 2016.
 
Acesta anunţ vine la doar o săptămână după ce procurorii spanioli l-au acuzat pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo că a profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine, între 2011 şi 2014. Procuratura spaniolă pretinde că Ronaldo a fraudat fiscul cu 14,7 milioane de euro.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/jose-mourinho-acuzat-de-frauda-fiscala-in-spania-portughezul-a-pacalit-statul-cu-3-3-milioane-euro_362434.html

Parteneri