Menu

Cosmin Contra, anunţat de turci la Konyaspor. Prima reacţie a lui Guriţă

Cosmin Contra, anunţat de turci la Konyaspor. Prima reacţie a lui Guriţă

Presa din Turcia scrie că șefii lui Konyaspor ar fi ajuns la un acord cu Cosmin Contra, însă antrenorul român a negat tratativele. 
 
"Lăsați-mă să mă bucur de vacanță. A fost un interes în trecut, de la Konya, dar și de la alte echipe. Acum sunt în vacanță și mă pregătesc să încep luni antrenamentele cu Dinamo. Dacă era ceva adevărat, mai întâi afla Dinamo. Eu sunt sub contract cu Dinamo. Nu înțeleg cine ce scrie", a spus Contra.
 
Clubul la care este legitimat atacantul Ioan Hora este antrenat în prezent de Aykut Kocaman, care ar urma să plece la Fenerbahce. Publicația beIN Turcia a fost prima care a anunțat că antrenorul lui Dinamo ar fi ajuns la un acord cu șefii lui Konya și că va prelua echipa în cel mai scurt timp. Contra, 41 de ani, și-a prelungit recent contractul cu Dinamo, până în 2018. Totuși, acesta are o clauză potrivit căreia poate pleca în orice moment dacă primește o ofertă dintr-un campionat puternic.
 
De-a lungul carierei, Contra a mai antrenat la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF și Alcorcon. Cosmin Contra, anunţat de turci la Konyaspor. Prima reacţie a lui Guriţă

 

 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cosmin-contra-anuntat-de-turci-la-konyaspor-prima-reactie-a-lui-gurita_360013.html

Parteneri