Menu

Nicuşor Stanciu şi Răzvan Marin, dezamăgirile anului în Belgia. Sunt în echipa transferurilor nereuşite

Nicuşor Stanciu şi Răzvan Marin, dezamăgirile anului în Belgia. Sunt în echipa transferurilor nereuşite

Mijlocaşii români Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu au fost incluşi de site-ul walfoot.be într-o echipă tip a transferurilor nereuşite din campionatul Belgiei, din sezonul 2016-2017. Belgienii le găsesc totuşi circumstanţe atenuante celor doi români. 
 
"Răzvan Marin a costat-o 1,8 milioane de euro pe Standard şi a dezamăgit. Românul n-a fost însă niciodată la înălţimea preţului său de transfer. Să relativizăm însă: nu are decât 20 de ani. Cu siguranţă, transferul său nu a dat roade imediat, dar este vorba de un pariu pentru viitor. Marin este anunţat ca unul din viitoarele mari talente ale fotbalului românesc", scrie walfoot.be.
 
"Nicolae Stanciu nu este un eşec în sine, dar a costat mult, foarte mult. În mod logic trebuia să devină un jucător mai mult decât important la Anderlecht. Până acum, românul a disputat 37 de meciuri pentru 'les Mauves', a marcat 8 goluri şi a dat 7 pase decisive, insuficient pentru un mijlocaş ofensiv de valoarea sa", comentează site-ul.
 
Stanciu a jucat puţin în ultimele săptămâni la Anderlecht, care se bazează mai mult pe celălalt român din lot, Alex Chipciu. Cu trei etape rămase din play-off-ul pentru primele locuri, Anderlecht este pe prima poziţie, la 4 puncte de FC Bruges, echipa lui Dorin Rotariu, pe care o va întâlni duminică în deplasare. Standard, cu un sezon dezastruos, este pe ultimul loc în grupa sa din play-off II.
 
Iată cum arată echipa transferurilor ce au dezamăgit:
Jakob Rinne (Gent) - Filip Mladenovic (Standard Liege), Vladimir Kovacevic (Kortrijk), Daniel Graovac (Excel Mouscron) - Răzvan Marin (Standard Liege), Lex Immers (FC Bruges), Tomas Pina (FC Bruges), Nicolae Stanciu (Anderlecht) - Dieumerci Ndongala (Standard Liege), Ibrahima Conte (Waasland-Beveren) - Djamel Bakar (Charleroi).
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/nicusor-stanciu-si-razvan-marin-dezamagirile-anului-in-belgia-sunt-in-echipa-transferurilor-nereusite_355748.html

Parteneri