Menu

Prima reactie a lui Ibrahimovici dupa accidentarea groaznica suferita

Prima reactie a lui Ibrahimovici dupa accidentarea groaznica suferita

Zlatan Ibrahimovici a oferit prima reactie dupa accidentarea groaznica suferita in partida dintre Manchester United si Anderlecht Bruxelles, din mansa secunda a sferturilor Europa League.

Atacantul suedez afirma, in stilul caracteristic, ca nu ia in considerare sa se retraga si e convins ca va reveni si mai puternic pe teren.

"In primul rand, vreau sa va multumesc pentru incurajari. Nu e o stire noua ca m-am accidentat si ca voi lipsi pentru o perioada. Voi trece peste acest moment ca unul oarecare si ma voi intoarce si mai puternic", a scris Ibra pe pagina sa de Instagram.

"Pana acum am jucat doar cu un picior asa ca n-ar trebui sa fie o problema. Un lucru e insa cer, eu voi fi cel care va decide cand e momentul sa ma retrag, nu altcineva sau o accidentare. A renunta nu e o optiune. Ne vedem in curand", a continuat acesta.

In jur de 6 luni ar urma sa lipseasca Ibrahimovici, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate.

28 de goluri in 46 de meciuri a marcat Ibrahimovici in acest sezon pentru Manchester United, grupare cu care mai are contract doar pana in vara aceasta.

I.G.

Citeste mai mult http://www.ziare.com/zlatan-ibrahimovici/stiri-zlatan-ibrahimovici/prima-reactie-a-lui-ibrahimovici-dupa-accidentarea-groaznica-suferita-1462901

Parteneri