Menu

Stanciu şi Chipciu, eliminaţi din Cupa Belgiei. Anderlecht a pierdut încă din optimi

Stanciu şi Chipciu, eliminaţi din Cupa Belgiei. Anderlecht a pierdut încă din optimi

Anderlecht Bruxelles, echipa românilor Nicolae Stanciu și Alex Chipciu, a fost eliminată din Cupa Belgiei la fotbal, joi, după ce a fost întrecută de Charleroi cu scorul de 5-3, la loviturile de departajare, în optimile de finală.

Anderlecht a scăpat calificarea în sferturi, printre degete, fiind egalată în timpul adițional, iar apoi meciul a ajuns în prelungiri. Damien Marcq (5) și Amara Baby (90+3) au marcat pentru Charleroi, iar Uros Spajic (13) și Lukasz Teodorczyk (81), pentru Anderlecht.
 
La loviturile de departajare, Youri Tielemans, Nicolae Stanciu și Massimo Bruno au înscris pentru Anderlecht, iar Teodorczyk a ratat. Pentru Charleroi au transformat Pollet, Benavente, Marcq, Bedia și Hendrickx.
 
Niciunul dintre români nu a fost titular, Chipciu, care s-a refăcut rapid după o accidentare, intrând în minutul 66 în locul lui Diego Capel, iar Stanciu în minutul 77 în locul lui Hanni.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/stanciu-si-chipciu-eliminati-din-cupa-belgiei-anderlecht-a-pierdut-inca-din-optimi_328601.html

Parteneri