Menu

Marica povesteste cum a ratat transferul carierei: De ce a refuzat sa joace la Manchester City

Marica povesteste cum a ratat transferul carierei: De ce a refuzat sa joace la Manchester City

Ciprian Marica a povestit cum a ratat transferul carierei, fostul international roman refuzand sa evolueze pentru Manchester City.

Atacantul a fost dorit de "cetateni" in 2007, insa la momentul respectiv el a ales sa se transfere in Germania, la VfB Stuttgart.

"Manchester City nu era nimeni. Si toata lumea vorbea ca au bani, ca a fost cumparata de niste seici... erau povesti, nu credeam in ele. Zic OK, daca ma vrea Stuttgart, era campioana Germaniei, ma duc la campioana. Manchester City era la locul 13-14 in Premier League", a dezvaluit Marica la Dolce Sport.

Ciprian Marica a ajuns la Stuttgart in vara anului 2007, dupa ce a refuzat oferte de la Manchester City si Derby County.

"Cetatenii" erau departe de statutul de acum, clubul fiind proaspat cumparat de thailandezul Thaksin Shinawatra.

Dupa numai un an, acesta iesea din scena cu un profit considerabil, iar Manchester City incapea pe mainile seicilor din Abu Dhabi, care l-au transformat intr-unul dintre cele mai bogate cluburi din lume.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/manchester-city/stiri-manchester-city/marica-povesteste-cum-a-ratat-transferul-carierei-de-ce-a-refuzat-sa-joace-la-manchester-city-1440448

Parteneri