Menu

Glasgow Rangers: Un fan a murit intr-un accident de autocar, alti 18 au fost raniti

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Un suporter al echipei scoţiene Glasgow Rangers a murit, iar alţi 18 au fost răniţi, sâmbătă, după ce autobuzul cu care se deplasau s-a răsturnat în apropiere de Kilmarnock, informează BBC.

Conform relatărilor poliţiei scoţiene, dintre cei 18 suporteri transportaţi la spital, trei se află în stare gravă. Accidentul a avut loc în jurul orei 13:15 (15:15 ora României), pe autostrada A76, în apropiere de Kilmarnock. Unul dintre pasageri a declarat, pentru BBC, că în autobuz se aflau 37 de persoane.

Poliţia din Scoţia a emis un comunicat în care a confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani. "Putem confirma decesul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, în urma accidentului ce e avut loc pe autostrada A76. Alte 18 persoane au fost rănite şi transportate la spital, dintre care trei află în stare gravă. Dintre cei 18, şapte sunt adolescenţi sub 20 de ani şi trei femei", scriu poliţiştii scoţieni.

Glasgow Rangers a câştigat, scor 2-0, meciul jucat sâmbătă pe teren propriu cu Patrick Thistle. După meci, oficialii scoţieni au postat un mesaj de susţinere pentru victimele incidentului. "Clubul nostru urează condoleanţe familiei îndurarete pentru pierderea suferită, dar şi însănătoşire grabnică celor ce se află la spital pentru îngrijiri", se arată în mesajul scoţienilor.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/61161/glasgow-rangers-un-fan-a-murit-intr-un-accident-de-autocar-alti-18-au-fost-raniti.htm

Parteneri