Menu

Ce spune Ianis Hagi dupa ce a fost convocat pentru meciul cu AC Milan

Ianis Hagi a fost convocat pentru meciul de duminica al Fiorentinei cu AC Milan, insa fiul lui Gica Hagi a ramas pe banca de rezerve. Jucatorul de nici 18 ani spune insa ca va veni si momentul sau si ca trebuie sa fie pregatit pentru acea zi.

Intr-un interviu acordat presei italiene, Ianis spune ca "este o onoare sa imbrac un tricou cu un nume atat de important pe spate", relateaza Fiorentina News, care noteaza ca fiul "Regelui" a ajuns cu mari asteptari la echipa italiana.

"Sunt mandru (de nume - n.red.), chiar daca creeaza un pic de presiune. Dar sunt obisnuit ca traiesc cu acest tip de atentie. Sousa este un mare antrenor, am invatat multe de cand am sosit aici.

Va veni si momentul meu, trebuie sa ma gaseasca pregatit. A fost important pentru mine sa joc pentru Primavera (echipa de tineret a clubului - n.red.), mi-a dat posibilitatea de a acumula meciuri. Si este o placere sa ajut echipa sa castige", a mai spus Ianis Hagi, pentru La Reppublica.

Acesta a fost al treilea meci in care fiul lui Gica Hagi a stat pe banca de rezerve a echipei italiene, dupa cele cu Juventus Torino si Chievo Verona.

Parteneri