Menu

Nicolae Stanciu a ajuns în Belgia pentru a semna contractul cu Anderlecht

Nicolae Stanciu a ajuns în Belgia pentru a semna contractul cu Anderlecht

Nicolae Stanciu a părăsit, luni, cantonamentul echipei naționale a României, cu permisiunea selecționerului Christoph Daum, și a plecat în Belgia pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul cu Anderlecht.
 
Nicolae Stanciu, care ajunsese în cantonamentul naționalei de la Mogoșoaia încă de duminică, a plecat spre Bruxelles însoțit de impresarul Anamaria Prodan și reprezentantul lui Anderlecht, cel care a negociat la București cu Gigi Becali. După ce va efectua vizita medicală, Nicolae Stanciu va semna un contract valabil cinci sezoane cu gruparea belgiană la care mai activează și Alexandru Chipciu. Mijlocașul se va întoarce în cantonamentul echipei naționale a României în cursul acestei seri.
 
Nicolae Stanciu a fost transferat, duminică, de Steaua la Anderlecht în schimbul sumei de 9,8 milioane de euro, a anunțat finanțatorul grupării roș-albastre, Gigi Becali. În urma acestui transfer, mijlocașul stelist devine cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din România. Steaua va încasa 4 milioane de euro la semnarea contractului, 3,8 milioane peste 10 luni și încă două milioane dacă fotbalistul va juca în cel puțin 50 la sută din meciuri în două sezoane din următoarele cinci.
 
Nicolae Stanciu, 23 de ani, a mai evoluat până acum la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui. Pe 1 iulie 2013, Steaua l-a achiziționat pe Stanciu de la Vaslui în schimbul sumei de un milion de euro. 
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/nicolae-stanciu-a-ajuns-in-belgia-pentru-a-semna-contractul-cu-anderlecht_311370.html

Parteneri