Menu

Lovitura pe final de cariera pentru fostul capitan al Romaniei: Contract pe 4 sezoane la 35 de ani

Razvan Rat, fostul capitan al nationalei Romaniei, a dat o lovitura importanta pe final de cariera.


Ajuns la 35 de ani, fundasul a semnat un nou contract cu spaniolii de la Rayo Vallecano, intelegerea fiind valabila in urmatoarele patru sezoane.
 

"Sunt inca la Madrid, am semnat ieri (n.r. luni, 22 august) un nou contract cu Rayo Vallecano, pe 4 ani de zile. Ma antrenam demult, am avut doar dorinta de a pleca. Per total cred ca mi-a iesit bine. E un contract pe 4 ani, pe care era greu sa il am indiferent care ar fi fost echipa la care as fi fost. Nu ascund ca si din punct de vedere financiar este bine, indiferent ca sunt in Segunda sau vom urca in Primera, dar nu asta era ceea ce urmaream. Important era sa am continuitate.

Am avut dorinta de a pleca si juca la o echipa de prim esalon, dar am ales sa raman la Rayo si continui aici. Obiectivul e revenirea in Primera, de aceea conducerea nu a lasat pe nimeni sa plece dintre jucatorii de anul trecut. De asta am ramas si eu, a fost dorinta patronului ca eu sa ajut la revenirea in prima divizie, mai departe sa vedem ce va fi", a declarat Rat, citat de Sport.ro.

Daca isi va duce intelegerea la bun sfarsit, Rat va evolua in Spania pana la 39 de ani.

Internationalul roman a evoluat pentru Rayo si in sezonul trecut, insa nu a reusit sa impiedice retrogradarea echipei in liga a doua iberica.

Chiar daca a semnat un nou contract cu Rayo, Rat nu a fost convocat de selectionerul Christoph Daum pentru meciul cu Muntenegru, din preliminariile Mondialului din 2016.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/nationala-romaniei/stiri-nationala-romaniei/lovitura-pe-final-de-cariera-pentru-fostul-capitan-al-romaniei-contract-pe-4-sezoane-la-35-de-ani-1433749

Parteneri