Menu

ALIBACK | Astra - West Ham 1-1. Campioana României a scos un egal preţios printr-un gol marcat de Alibec, revenit după accidentarea de la EURO. Şumudică s-a întors şi el pe bancă

  • Scris de Administrator
  • Categorie: Fotbal Extern

Astra a reuşit un egal important în faţa lui West Ham United, echipă care pornea cu prima şansă. Denis Alibec a intrat pentru prima dată de la accidentarea de la EURO şi a reuşit golul egalizator. UEFA a susţine că suspendarea lui Şumudică în Europa a expirat pe 8 august şi antrenorul Astrei a stat pe bancă.

Meciul dintre Astra şi West Ham n-a avut nimic din Steaua - City 5-0. Campioana României a făcut un joc destul de bun împotriva uneia dintre revelaţiile sezonului trecut din Premier League. Ca şi anul trecut, Slaven Bilic a folosit şi de această dată mai multe rezerve. Cu Şumudică pentru prima dată pe bancă în acest sezon, Astra a arătat mult mai bine faţă de meciurile din campionat.

Campioana României a stat destul de bine în teren şi doar henţul făcut de Săpunaru în careu, chiar înainte de pauză, a dus la deschiderea scorului. În partea a doua, Astra a intrat şi mai decisă. Jucătorii lui Şumudică au avut câteva acţiuni periculoase, rămase însă fără rezultat pe tabelă. În minutul 57, Şumudică a decis să-l trimită în teren pe Alibec şi atacul Astrei a început să arate calitate.

Mai întâi, Alibec a tras slab dintr-o poziţie bună. Însă a doua oară n-a mai ratat. În minutul 83, internaţionalul român a primit la colţul scurt, a pivotat şi a tras sub bară. Ultimele minute au aparţinut Astrei, care n-a mai reuşit însă să înscrie. Campioana României pare să se transforme în coşmarul lui West Ham.

Sursa: prosport.ro

Parteneri