Menu

Steaua, adversari dificili în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Vine Guardiola la Bucureşti?

Steaua, adversari dificili în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Vine Guardiola la Bucureşti?

Steaua s-a calificat miercuri în play-off-ul Ligii Campionilor şi mai are de trecut un hop până la grupe, însă posibilele adversare sunt de top. 
 
Steaua nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi şi va merge pe Ruta non-campioanelor, ceea ce înseamnă că trupa lui Reghecampf va avea parte de o adversară dintr-un campionat puternic al Europei.
 
Adversara echipei noastre se va alege dintre cinci formaţii.
 
Astfel, Steaua o poate întâlni pe Manchester City, noua echipă a lui Pep Guardiola, care în acest sezon l-a luat pe Gundogan, de la Dortmund, cu 20 de milioane de lire sterline, Nolito, de la Celta Vigo, cu 13,8 milioane lire, Leroy Sane, de la Schalke, pentru 37 milioane lire, şi Gabriel Jesus, de la Palmeiras, în schimbul a 27 milioane lire sterline.
 
O altă posibilă adversară este FC Porto, sfert-finalistă de Champions League în urmă cu două sezoane, în rândurile căreia îi remarcăm pe mexicanii Hector Herrera şi Jesus Corona, sau pe Danilo, proaspăt campion european cu naţionala Portugaliei.
 
Villarreal se află, de asemenea, pe lista posibililor adversari ai Stelei, dar şi Şahtior Doneţk, formaţie rămasă la fel de puternică după plecarea lui Mircea Lucescu, care a lăsat aici o construcţie foarte solidă.
 
Cea mai convenabilă variantă de adversar pentru Steaua ar fi, şi prin prisma trecutului recent, Ajax Amsterdam, pe care roş-albaştrii au eliminat-o tot în mandatul lui Reghecampf, din Liga Campionilor. Componenţa team-urilor s-a schimbat mult de atunci, dar măcar avem ascendentul moral.

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/steaua-adversari-imposibili-in-drumul-spre-grupele-ligii-campionilor-vine-guardiola-la-bucuresti_307319.html

Parteneri