Menu

Alex Chipciu s-a lovit la cap la un antrenament al echipei Anderlecht si a fost dus la spital

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
Transferat în această săptămână de Anderlecht de la Steaua, pentru trei milioane de euro şi alte 500.000 sub formă de bonusuri, fotbalistul Alexandru Chipciu a ieşit şifonat din antrenamentul susţinut vineri de elevii lui Rene Weiler, după un contact cu Youri Tielemans.

Presa belgiană scrie că fostul mijlocaş al Stelei s-a lovit la cap, după o ciocnire cu coechipierul Youri Tielemans, şi a fost nevoit să iasă din antrenament. Imediat, Chipciu a fost transportat la spital pentru a face un control amănunţit, iar doctorii l-au asigurat că problema nu este una gravă.

Astfel, acesta va putea debuta pentru Anderlecht în meciul de marţi, cu FK Rostov, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Românul a debutat deja pentru Anderlecht într-un meci amical cu olandezii de la Heerenveen (3-1), dar antrenorul Rene Weiler a avertizat că mijlocaşul are nevoie de timp pentru a-şi cunoaşte noii colegi şi a se integra.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/60121/alex-chipciu-s-a-lovit-la-cap-la-un-antrenament-al-echipei-anderlecht-si-a-fost-dus-la-spital.htm

Parteneri