Menu

CSMS Iasi a fost eliminata de Hajduk Split in turul II preliminar al Europa League

CSMS Iasi a fost invinsa de Hajduk Split, scor 1-2, in mansa secunda a turului II al preliminariilor Europa League si a fost eliminata din competitie, dupa ce in tur, la Iasi, scorul a fost 2-2.

Primul gol al partidei de pe stadionul Poljud din Split a fost marcat de Tudor (12') cu o executie spectaculoasa, o foarfeca din interiorul careului. CSMS Iasi a restabilit egalitatea patru minute mai tarziu prin Alexandru Ciucur, care a marcat cu un sut de la marginea careului. Ohandza a stabilit scorul final in minutul 90, cu un sut la coltul lung.

Au evoluat echipele:

Hajduk Split: Dante Stipica — Josip Juranovic, Zoran Nizic,  Marko Cosic, Hrvoje Milic —  Zvonimir Kozulj, Jefferson (Maxim Bilîi, 68), Tino-Sven Susic (Toma Basic, 60) — Nikola Vlasic (capitan), Fran Tudor — Ahmed Said (Franck Ohandza, 46). Antrenor: Marijan Pusnik.

CSMS Iasi:
Branko Grahovac — Ionut Voicu (capitan), Marius Mihalache, Cosmin Frasinescu, Alexandru Tiganasu — Alexandru Ciucur (Madalin Martin, 62), Milan Mitic, Vasile Gheorghe (Alexandru Cretu, 76), Lukacs Bole — Gianmarco Piccioni, Andrei Cristea (Dan Roman, 81). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonase galbene: Cristea (55), Mitic (59), Nizic (75).

Arbitru: Frank Schneider; arbitri asistenti: Philippe Jeanne, Djemel Zitouni; arbitru de rezerva: Olivier Thual (toti din Franta).

 

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-21174730-csms-iasi-fost-eliminata-hajduk-split-turul-preliminar-europa-league.htm

Parteneri