Menu

CSMS Iasi vs Hajduk Split - Gata de lupta!

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
CSMS Iaşi întâlneşte mâine, de la ora 21:00, pe Hajduk Split, în turul II preliminar al Europa League. Ieşenii au intrat aseară în cantonament, croaţii sosesc astăzi în Iaşi. CSMS a apelat la Dusan Uhrin şi Ioan Andone pentru a obţine informaţii legate de echipa din Split, care pare în regres major faţă de anii trecuţi.

După prezentarea lotului de jucători, care a avut loc aseară, în Palas Park, CSMS Iaşi a intrat în cantonamentul dinaintea partidei de mâine, cu Hajduk Split, manşa întâi a turului II preliminar al Europa League. Antrenorul Nicolo Napoli are la dispoziţie tot lotul de jucători, Alessandro Caparco fiind recuperat. Deşi consideră că Iaşul porneşte cu şansa a doua la calificare, oficialii CSMS nu ascund că se gândesc să provoace o surpriză.

"Hajduk e favorită certă. Totuşi, faţă de anul trecut, este o cu totul altă echipă. Au plecat destul de mulţi jucători, au probleme, chiar şi financiare. Nu mai este Hajduk Split cu buget de 20-30 de milioane, cum aveau anul trecut, au jucători tineri, un antrenor nou. În plus, simt că băieţii vor să facă o performanţă mare. Oraşul este în febra meciului, este un moment important", a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea în emisiunea Divizia Locală, realizată de Ovidiu Minea, la Digi 24 Iaşi. Şeful executivului ieşean a mai spus că jocul lui Hajduk a fost studiat cu atenţie: "Au fost în cantonament în Slovenia. Am primit informaţii şi de la Dušan Uhrin Jr., antrenorul Spartei Praga, care a jucat ultimul amical cu croaţii, am primit informaţii şi de la Andone, care a stat cu Dinamo în acelaşi hotel cu ei şi s-a uitat la un meci-două de-a lui Hajduk, am primit şi imagini de la jocurile de pregătire de acolo". În opinia fostului portar, ambele echipe nu sunt la nivelul optim de pregătire: "La noi există puţină oboseală, pentru că am încărcat fizic  mai mult. Nu puteam risca să compromitem un întreg sezon pentru un meci de cupă europeană. Nici Hajduk nu e însă pregătită. Echipa care se va adapta mai bine va avea câştig de cauză".

Hajduk va sosi astăzi în Iaşi, cu un avion charter. Croaţii vor avea parte de o susţinere consitentă la meciul de mâine. "Am înţeles că vor fi vreo 200 de fani din Croaţia. De la intrarea în ţară vor fi preluaţi sub control. Am primit informări din Croaţia şi vor veni şi  suporteri de categoria C şi B, conform clasificării UEFA. Asta înseamnă răi şi foarte răi, alcool, stupefiante. Trebuie să ne organizăm ireproşabil pentru a nu avea probleme", a mai precizat Florin Prunea. Antrenamentele oficiale ale celor două grupări vor avea loc astăzi, în Copou. CSMS se va pregăti de la ora 19:00 iar Hajduk, două ore mai târziu.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/59945/csms-iasi-vs-hajduk-split--gata-de-lupta.htm

Parteneri