Menu

Ianis Hagi, prima zi la Fiorentina » Jucătorul va fi, cel mai probabil, prezentat în decursul zilei de azi

Transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina a fost confirmat oficial ieri, iar mijlocașul în vârstă de 17 ani va efectua astăzi vizita medicală și va semna cu gruparea viola.

Fiul lui Gică Hagi a ajuns în această dimineață la Clinica Medicală din Firenze alături de impresarul său, Pietro Chiodi, conform site-ului ViolaNews.

Jucătorul va reveni aici după efectuarea unui examen radiologic, iar apoi va merge cel mai probabil la stadionul Fiorentinei, unde va avea loc prezentarea oficială.

Conform site-ului Academiei Gheorghe Hagi, Ianis nu ar urma să evolueze pentru formația de juniori a Fiorentinei, ci va fi păstrat în lotul primei echipe.

Fotbalistul a părăsit ieri cantonamentul din Slovenia și a plecat în Italia. Mai mult, Hagi a avut o condiție: Ianis să nu fie împrumutat în Liga 1 pe parcursul contractului cu Fiorentina.

 

Citeste mai mult http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-si-video-ianis-hagi-prima-zi-la-fiorentina-jucatorul-va-fi-cel-mai-probabil-prezentat-in-decursul-zilei-de-azi-483259.html

Parteneri