Menu

Victor Piţurcă, dat afară de Al Ittihad

Victor Piţurcă, dat afară de Al Ittihad

Victor Piţurcă nu mai este dorit la Al Ittihad. Şefii clubului saudit îi vor propune românului rezilierea contractului, anunţă presa arabă.
 
Victor Piturca va avea o discutie vineri cu conducerea clubului, in care i se va transmite ca trebuie sa plece, potrivit Gulf Eyes.
 
Lui Piturca i se va propune rezilierea pe cale amiabila, intrucat seicii nu vor sa plateasca despagubiri. In cazul in care Piturca nu va accepta, secunzii sai vor fi dati afara, iar cantonamentele echipei din aceasta vara vor fi anulate. De asemenea, Piturca va fi suspendat din functie.
 
Ahmad Rahimi, unul dintre membrii de onoare din conducerea lui Al-Ittihad, a explicat motivul pentru care se doreste demiterea lui Piturca. "Nu vad niciun castig daca Piturca ar ramane dupa ce a esuat lamentabil in sezonul precedent. Are mari lacune tactice si am pierdut multe puncte din cauza unor greseli copilaresti", a spus Rahimi, citat de Makkah Newspaper.
 
Victor Piturca a preluat-o pe Al-Ittihad in decembrie 2015, dar a ratat castigarea campionatului. Fostul selectioner a mai pregatit-o pe Al-Ittihad intre octombrie 2014 si iunie 2015 si s-a intors la echipa intrucat arabii ii datorau bani.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/victor-piturca-dar-afara-de-al-ittihad_302462.html

Parteneri