Menu

AS Roma este interesata de achizitionarea lui Razvan Marin

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
După cel mai bun sezon din cariera sa, Răzvan Marin, mijlocașul formației FC Viitorul, va părăsi mai mult ca sigur gruparea de pe litoral, fiind dorit de mai multe echipe din străinătate. Cea mai interesată să-și asigure serviciile fotbalistului în vârstă de 20 de ani este formația italiană AS Roma, care a încheiat ultimul sezon pe locul 3 în Serie A și va juca în preliminariile Ligii Campionilor.

Conform cotidianului italian Corriere dello sport, conducerea "giallorossilor" s-a întâlnit marți dimineața cu impresarul Pietro Chiedi, cel care reprezintă interesele jucătorului, purtându-se negocieri pentru un transfer definitiv. "În cursul dimineții, la Trigoria a avut loc o întâlnire între reprezentanții clubului și Pietro Chiedi, în care au început discuțiile privind viitorul jucătorilor Daniele Verde și Bogdan Lobonț, dar subiectul principal a fost mijlocașul în vârstă de 20 de ani de la FC Viitorul, Răzvan Marin. Tratativele sunt deschise, dar, în afară de AS Roma, și Steaua a pus ochii pe bijuteria Viitorului", au anunțat jurnaliștii italieni.

Răzvan Marin, 20 de ani, a evoluat în sezonul precedent în 27 de meciuri pentru Viitorul și a marcat 6 goluri. În Liga 1 are în sezonul 2015-2016 19 prezențe și 2 goluri. Mijliocașul se află și în atenția Stelei pentru un transfer.

Fiul fostului fundaș al Stelei, Petre Marin, este cotat de site-urile de specialitate la 1,25 milioane de euro.

AS Roma a terminat stagiunea trecută de Serie A pe locul 3 şi va juca în preliminariile preliminariile Ligii Campionilor.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/59810/as-roma-este-interesata-de-achizitionarea-lui-razvan-marin.htm

Parteneri