Menu

Cosmin Contra, prezentat oficial de Alcorcon

Cosmin Contra, prezentat oficial de Alcorcon

Cosmin Contra, 40 de ani, a fost prezentat oficial drept noul antrenor principal al echipei de fotbal Alcorcon, din liga a doua spaniolă. Românul a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul.
 
Cosmin Contra le-a mulţumit directorului general, Enrique Perez, şi preşedintelui clubului, Ignacio Legido, pentru încrederea acordată în vederea unui proiect.
 
"Vin la un club care face lucrurile foarte bine, care încearcă să facă un pas în plus pentru a ajunge în elita fotbalului. Clubul a muncit foarte bine în ultimii ani, a încercat să intre în play-off-ul de promovare în prima ligă. Am venit aici pentru a face 50 de puncte cât mai curând posibil şi să nu renunţ la nimic. Îmi iau angajamentul că vom munci cu entuziasm pentru a fi acolo sus, dar trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Să acumulăm mai întâi 50 de puncte în stagiunea următoare. Vom pleca la drum cu baza de anul trecut, deşi pot apărea mereu oferte pentru jucătorii existenţi. În plus, suntem un club care vinde jucători. Când m-am decis cu privire la Alcorcon, m-am gândit să fiu acasă cu familia şi că acesta e un club care funcţionează foarte bine. Acestea sunt aspectele cele mai importante pentru mine la acest moment", a declarat Cosmin Contra, potrivit site-ului oficial al clubului Alcorcon.
 
Răzvan Ochiroşii (27 de ani), fostul jucător al Stelei, evoluează pentru Alcorcon, pentru care a jucat în 28 de partide, reuşind să marcheze un gol şi să dea trei pase decisive.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cosmin-contra-prezentat-oficial-de-alcorcon_299967.html

Parteneri