Menu

Un antrenor de legendă renunţă la fotbal. Vicente del Bosque, selecţionerul Spaniei, se retrage din activitate

Un antrenor de legendă renunţă la fotbal. Vicente del Bosque, selecţionerul Spaniei, se retrage din activitate

Vicente Del Bosque, selecţionerul cu care Spania a câştigat un Campionat Mondial şi un Campionat European, a anunţat că se retrage din fotbal. Decizia vine după ce naţionala iberică a fost eliminată în optimile de finală de la EURO 2016, după 0-2 cu Italia.
 
Vicente Del Bosque are 65 de ani şi este antrenorul care i-a adus Spaniei primul titlu mondial, în 2010. De asemenea, echipa a câştigat în 2012 şi titlul european, păstrând parctic trofeul din 2008, cucerit sub comanda lui Luis Aragones.
 
"Intenţionez să-mi termin contractul actual, ce expiră pe 31 iulie, apoi nu am nicio intenţie să mai continui ca antrenor al Spaniei. Vreau să părăsesc fotbalul european, dar o voi face discret. Nu am niciun dubiu asupra viitorului meu. Nu voi mai continua meseria de antrenor", a declarat Vicente Del Bosque, pentru Radio Nacional, din Spania.
 
Vicente Del Bosque are în palmares şi două Ligi ale Campionilor, cu Real Madrid, şi, de asemenea, a câştigat de două ori campionatul Spaniei, o Supercupă a Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/un-antrenor-de-legenda-renunta-la-fotbal-vicente-del-bosque-selectionerul-spaniei-se-retrage-din-activitate_301380.html

Parteneri