Menu

Selectionerul Angliei a demisionat dupa eliminarea de la EURO 2016

Selectionerul Angliei a demisionat dupa eliminarea de la EURO 2016

Selectionerul Angliei, Roy Hodgson, si-a anuntat demisia dupa eliminarea englezilor de la Euro 2016.

Infrangerea suferita luni seara in fata Islandei a fost caracterizata de multi analisti drept o "rusine istorica", iar Hodgson si-a asumat responsabilitatea rezultatului, transmitand ca renunta la post.

"Imi pare rau ca se termina astfel, insa se mai intampla si lucruri de genul asta. Sper ca veti putea vedea o nationala a Angliei in finala unui turneu important cat de curand. Acum este timpul ca altcineva sa supervizeze progresul acestui grup de jucatori foarte talentati", a spus Hodgson dupa meciul cu Islanda.

Oficialii Federatiei de la Londra au acceptat demisia selectionerului si chiar l-au atacat voalat pe tehnician.

"Ca natiune, suntem dezamagiti ca am pierdut in felul acesta si ca parcursul nostru la Euro 2016 a ajuns la un final prematur. Aveam asteptari mari, speram sa ajungem in fazele finale ale competitiei si acceptam faptul ca nu am confirmat asteptarile celor din tara.

Sustinem decizia lui Roy Hodgson de a demisiona si vom analiza imediat ce pasi trebuie facuti in continuare", a fost reactia FA.

Anglia a fost eliminata de la Euro 2016 dupa ce a fost invisa in optimile de finala de Islanda.

Islandezii s-au impus cu scorul de 2-1 si se pregatesc de duelul cu Franta, din sferturile de finala.

M.D

Citeste mai mult http://www.ziare.com/euro-2016/echipe/selectionerul-angliei-a-demisionat-dupa-eliminarea-de-la-euro-2016-1427165

Parteneri