Menu

Messi, anunţ şoc, cu lacrimi în ochi: Mă retrag! Echipa naţională e un capitol încheiat pentru mine

Messi, anunţ şoc, cu lacrimi în ochi: Mă retrag! Echipa naţională e un capitol încheiat pentru mine

Lionel Messi şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Argentinei, imediat după ce a pierdut finala Copa America, în faţa Chile, la loviturile de departajare.
 
Lionel Messi are 29 de ani şi a debutat în naţionala Argentinei în anul 2005. Fotbalistul a adunat 113 selecţii în tricoul selecţionaei albiceleste şi a marcat 55 de goluri.
 
"Echipa naţională este un capitol încheiat pentru mine. Nu mai există cale de întoarcere. Trei finale la rând. Este suficient. Am luat decizia de a mă retrage", a spus Lionel Messi, cu lacrimi în ochi.
 
Messi a ratat un penalty, la loviturile de departajare, în finala de duminică, jucată împotriva statului Chile şi pierdută de argentinieni.
 
Cele mai bune performanţe cu naţionala Argentinei sunt titlul mondial la tineret (2005), medalia de aur la Olimpiada de la Beijing (2008), finala jucată la CM 2014 şi cele patru finale de Copa America (2007, 2015 şi 2016).
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/messi-anunt-soc-cu-lacrimi-in-ochi-ma-retrag-echipa-nationala-e-un-capitol-incheiat-pentru-mine_300478.html

Parteneri