Menu

Rusia, sancţionată după incidentele de la meciul cu Anglia. Ultim avertisment şi amendă uriaşă

Rusia, sancţionată după incidentele de la meciul cu Anglia. Ultim avertisment şi amendă uriaşă

UEFA a anunţat, marţi, că echipa Rusiei va fi descalificată de la Campionatul European dacă vor mai exista incidente provocate de fanii ruşi pe stadioanele unde va juca.
 
Federaţia Rusă a primit şi o amendă de 150.000 de euro. UEFA a precizat că decizia are legătură doar cu incidentele din stadion, acestea fiind singurele care intră sub jurisdicţia sa. Rusia va juca, miercuri, la Lille, cu Slovacia, iar apoi va întâlni Ţara Galilor la Toulouse, în 20 iunie.Peste 30 de persoane au fost rănite în violenţele de săptămâna trecută de la Marsilia.
 
Numeroşi suporteri englezi, ruşi şi francezi s-au bătut sâmbătă în zona Portului Vechi din Marsilia, cu câteva ore înainte de meciul dintre Rusia şi Anglia, scor 1-1. Poliţiştii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe fani. Şase persoane au fost arestate.
 
Incidente au avut loc şi în afara stadionului Velodrome, unde forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi un tun de apă pentru a-i despărţi pe suporterii ruşi şi englezi care se băteau între ei.Tensiunile au continuat în arenă, unde la început fanii ruşi au fluierat imnul Angliei, iar la final au sărit să îi atace pe suporterii englezi.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/rusia-sanctionata-dupa-incidentele-de-la-meciul-cu-anglia-ultim-avertisment-si-amenda-uriasa_298260.html

Parteneri