Menu

UEFA ameninta Anglia si Rusia cu excluderea de la Euro 2016 in caz de noi violente

  • Scris de romaniansoccer.ro
  • Categorie: Fotbal Extern
UEFA a amenințat duminică Anglia și Rusia cu "excluderea" de la Euro 2016 "în caz de noi violențe" comise de suporterii lor, după incidentele care au avut loc sâmbătă la Marsilia, înainte și la finalul meciului Anglia - Rusia (1-1).

"Cerem federațiilor engleză și rusă să facă apel la suporterii lor să se comporte în mod responsabil și respectuos"
, a indicat comitetul executiv al UEFA într-un comunicat.

Această amenințare cu excluderea este independentă de procedura disciplinară deschisă duminică de UEFA, vizând federația rusă de fotbal, în urma ușoarelor incidente produse de fanii săi după fluierul final al meciului de pe stadionul "Velodrome".

Referitor la violențele izbucnite în zona Vechiului Port din Marsilia înaintea meciului, comitetul executiv al UEFA estimează că acest "comportament inacceptabil al așa-zișilor suporteri ai Angliei și Rusiei nu-și are locul în fotbal".

Altfel, UEFA ține "să-și exprime public susținerea pentru activitatea și eforturile autorităților franceze și forțelor de ordine pentru a asigura buna desfășurare și securitatea turneului în climatul actual", aluzie la amenințarea teroristă.

 

Citeste mai mult http://www.romaniansoccer.ro/stiri/59335/uefa-ameninta-anglia-si-rusia-cu-excluderea-de-la-euro-2016-in-caz-de-noi-violente.htm

Parteneri