Menu

Răzvan Lucescu şi Ovidiu Herea, anchetaţi în cazul unui posibil MECI TRUCAT în GRECIA

Răzvan Lucescu şi Ovidiu Herea, anchetaţi în cazul unui posibil MECI TRUCAT în GRECIA

Răzvan Lucescu şi Ovidiu Herea au probleme. Skoda Xanti este anchetată de către oficialii federaţiei de la Atena după ce aceştia au primit informaţii că meciul din Cupa Greciei, disputat pe data de 17 decembrie 2015, cu Panelefsiniakos, scor 5-0, ar fi fost trucat.

Meciul dintre Skoda Xanti şi Panelefsiniakos s-a disputat în ultima etapă a Grupei 7 din Cupa Greciei, când cele două echipe nu mai aveau nicio şansă de calificare, iar ancheta a fost deschisă după ce oficialii forului de la Atena au primit informaţii de la analiştiii site-ului sportsradar.us, al cărui sistem de detectare a fraudelor-cel mai cunscut sistem de depistare a meciurilor trucate din lume- a indicat un model neobişnuit de plasare a pariurilor la acel meci, scrie ProSport.
 
Ovidiu Herea, pe atunci jucător al echipei Skoda Xanti, a marcat două goluri. "Îmi aduc aminte meciul, dar nu mi s-a părut nimic ciudat în timpul jocului. Era normal ca noi să câştigăm pentru că noi eram mai buni. Ei erau din Liga a 3-a şi nu aveau cum să ne pună probleme” a declarat Ovidiu Herea. Oficialii Comisiei de Etică a Federaţiei de Fotbal din Grecia propun retrogradarea celor două echipe şi amenzi-record: 3 milioane de euro pentru Skoda Xanti şi 2,25 de milioane de euro pentru Panelefsiniakos.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/razvan-lucescu-si-ovidiu-herea-anchetati-in-cazul-unui-posibil-meci-trucat-in-grecia_296435.html

Parteneri