Menu

Mircea Lucescu a castigat Cupa Ucrainei la ultimul meci pe banca celor de la Sahtior Donetk

Sahtior Donetk a castigat pentru a zecea oara in istorie Cupa Ucrainei, dupa ce a invins cu 2-0 pe Zoria Lugansk. Golurile au fost marcate de Gladkyj, in minutele 42 si 57. A fost ultima partida pentru Mircea Lucescu in calitate de antrenor al "minerilor".

La finalul partidei, site-ul oficial al lui Sahtior a titrat: "Multumim, Mister!"

In varsta de 70 de ani, Mircea Lucescu a castigat 22 de trofee in cei 12 ani in care s-a ocupat de pregatirea formatiei din Donetk.

Jucatorii lui Sahtior au imbracat la finalul partidei tricouri pe care scria: "Spasiba, Mister!" (iti multumim, Mister)

Ce a reusit Mircea Lucescu pe banca lui Sahtior Donetk:

22 de trofee: 8 titluri de campion al Ucrainei, a castigat Cupa UEFA (2009), a bifat 573 de partide pe banca "minerilor", din care 134 in cupele europene. A castigat de sase ori Cupa Ucrainei si de sapte ori Supercupa Ucrainei.

Contractul dintre Lucescu si Sahtior se incheie in vara acestui an, iar tehnicianul roman nu a mai dorit prelungirea. De serviciile antrenorului se intereseaza mai multe echipe de pe "Batranul Continent", printre care Galatasaray, AS Monaco si Zenit.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-21011462-video-mircea-lucescu-castigat-cupa-ucrainei-ultimul-meci-banca-celor-sahtior-donetk.htm

Parteneri